TUL:n Pohjanmaan piiri, sen jäsenseurat ja TUL:n nuorisovaliokunta järjestävät TULJoygames –tapahtuman Seinäjoella lokakuun viimeisenä viikonloppuna. Tapahtumassa kohtaavat liikunta, urheilu ja kulttuuri, sillä ohjelmaa on niin pelikentillä kuin niiden reunamilla. Tule mukaan kokemaan ”Lakeuden taika ja hurmos” !

torstaina 26.10.      
Yhteistyössä Suomen Mailapelien liiton kanssa kohdennettu koululaiskiertue 1-3 luokkalaisille. Loistava tilaisuus kokeilla squasia, tennistä, pöytätennistä ja sulista. Urheilutalo klo 9:30 – 14:00.

perjantaina 27.10.
Marttilan koulun oppilaille suunnattu Roskabaree –lasten tapahtuma klo 12:00 ja illalla perheille suunnattu vastaavanlainen konsertti samaisessa paikassa klo 17:00. Yhteistyössä Seinäjoen kaupungin kulttuuri ja nuorisotoimen, sekä TSL:n Seinäjoen opintojärjestön ja Seinäjoen Sisun kanssa.

lauantaina 28.10.
disco- ja showtanssi (urheilutalo) klo 13:00, jalkapallo (Elisa MTH), karate (Marttila), shakki (ty:n kerhohuone), painonnosto (urheilutalo), sekä yhteistyössä Mailapelien liiton kanssa perhetapahtuma (Elisa MTH)

disco- ja showtanssi (Harjoitusaikataulu ja suoritusjärjestys) (kisainfo, urheilutalon pohjakartta ja pukuhuonekartta). Joukkuekohtaiset pukuhuoneet paikan päällä.

sunnuntaina 29.10.
futsal ja jalkapallo (Elisa MTH), pöytätennis (urheilutalo), voimanosto (urheilutalo)

futsal otteluohjelma

jalkapallo otteluohjelma